Az én angol konyhám - Tonhalas pirítós



Könnyū, frissítő finom vacsora vagy reggeli, vendégváró előétel. 
... és ami fontos, hogy percek alatt elkészíthető.


Hozzávalók: 
  • 2 doboz tonhal sós lében
  • 1 konzerv csemege kukorica
  • 3 evőkanál majonéz
  • 1 nagy citrom leve
  • só, frissen őrölt bors
  •  szeletelt kenyér


Elkészítés:

Leszūrjük a kukoricát és a tonhalat, mindkettőt jól lecsepegtetjük, majd összekeverjük a majonézzel, sóval borssal és a citrom kifacsart levével. 
Ízesítsük ízlés szerint.
Tegyük be a hūtőbe, hogy egy picit hidegebb legyen érjenek össze egy picit az ízek.
Megszórhatjuk friss metélőhagymával, petrezselyemmel, kaporral.
Tálalhatjuk kiflivel, friss pirítóssal.
Tehetünk rá uborka vagy salotta vagy lilahagyma karikákat.









Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nagyi lettem Angliában - Márton nap

Az én angol konyhám - Szilvás morzsás süti

Az én angol konyhám - Olaszos húsgombóc