Az én angol konyhám - Kukoricás majonézes tonhal reggelire

 Kukoricás majonézes tonhal

Hozzávalók:
  • 2 doboz lecsepegtetett aprított tonhal konzerv
  • 1 doboz konzerv csemegekukorica
  • 4-5 evõkanál majonéz
  • só, frissen õrölt feketebors
  • citrom
  • friss bagett vagy ropogós kenyér

Elkészítés:

Keverjük össze a tonhalat, a kukoricát ízlés szerinti mennyiségü majonézzel, sózzuk, borsozzuk, és facsarjunk rá friss citromlevet. 
Friss, ropogós kenyérrel, bagettel, paradicsommal, retekkel, lila vagy újhagymával egyszerū és gyorsan elkészíthetõ, mégsem a szokásos reggeli.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nagyi lettem Angliában - Márton nap

Az én angol konyhám - Szilvás morzsás süti

Az én angol konyhám - Olaszos húsgombóc