Az én angol konyhám - Rebarbarás pohárkrém

 

Rebarbarás pohárkrém

Hozzávalók:
  • 2 zabkeksz vagy "Albert" keksz
  • 3-4 kanál banános rebarbaradzsem
  • 2 dl natúr joghurt
  • dekorációnak 1-2 karika banán
Elkészítés:
  • A kekszet daraboljuk, vagy törjük durvára, és tegyük a pohár aljára.
  • Tegyük rá az ízlés szerinti mennyíségū dzsemet
  • Öntsük rá a joghurtot, tegyünk a tetejére 1-2 karika banánt, vagy egy pici dzsemet
  • Tegyük a hūtöbe legalább egy órára, hogy a keksz egy picit megpuhuljon, az ízek pedig összeérjenek.
Vendégváró desszertnek, gyerekeknek uzsonnára, vagy csak hūsítõnek egy meleg nyári napon tökéletes.

A dzsem receptjét itt találod.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nagyi lettem Angliában - Márton nap

Az én angol konyhám - Szilvás morzsás süti

Az én angol konyhám - Olaszos húsgombóc