Az én angol konyhám - Rebarbarás pohárkrém
Rebarbarás pohárkrém
Hozzávalók:
- 2 zabkeksz vagy "Albert" keksz
- 3-4 kanál banános rebarbaradzsem
- 2 dl natúr joghurt
- dekorációnak 1-2 karika banán
Elkészítés:
- A kekszet daraboljuk, vagy törjük durvára, és tegyük a pohár aljára.
- Tegyük rá az ízlés szerinti mennyíségū dzsemet
- Öntsük rá a joghurtot, tegyünk a tetejére 1-2 karika banánt, vagy egy pici dzsemet
- Tegyük a hūtöbe legalább egy órára, hogy a keksz egy picit megpuhuljon, az ízek pedig összeérjenek.
Vendégváró desszertnek, gyerekeknek uzsonnára, vagy csak hūsítõnek egy meleg nyári napon tökéletes.
A dzsem receptjét itt találod.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése