Az én angol konyhám - Kevert meggyes

 


Kevert meggyes - avagy Magdi meggyese 


Hozzávalók:
  • 25 dkg cukor
  • 12 dkg gramm zsír
  • 3 tojás
  • 30 dkg gram liszt (ebből 10 dkg lehet kukoricaliszt )
  • 1 zacskó sütőpor
  • Egy citrom reszelt héja és leve
  • Egy kicsi doboz tejföl
  • 60 dkg kimagozott lecsepegtetett meggy
Elkészítés:
  • A hozzávalókból összeállítjuk a tésztát, egyenletesre szépen kikeverjük majd kizsírozott tepsibe beleöntjük.
  • Megszórjuk a  kimagozott, lecsepegtetett meggyel ( ez lehet friss vagy fagyasztott egyaránt )
  • Előmelegített sütőben, légkeveréssel 180 °-on kb. 30 perc alatt  megsütjük.
  • Porcukorral megszórva tálaljuk


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nagyi lettem Angliában - Márton nap

Az én angol konyhám - Szilvás morzsás süti

Az én angol konyhám - Olaszos húsgombóc